top of page
  • Forfatters billedeHenrik Møller

Tryghed er nøglen til den gode trivselI mange år har vi bidraget til at skabe øget fokus på trygheden og sikkerheden på arbejdspladser i Danmark, Færøerne og i Grønland. Vores oplevelse er, at vi i tiden der kommer bliver nødt til at have endnu mere fokus på netop dette område.

Fysisk- og psykologisk tryghed.

Føler og oplever du dig fysisk tryg og sikker i mødet med borgerne, og oplever du psykologisk tryghed i dit team og i organisationen, så har du det vigtigste grundfundament for, at du føler dig anerkendt og trives hver dag du går på arbejde. Trivsel, tryghed og sikkerhed smitter af på dine omgivelser, giver færre konflikter, mindsker sygefravær og fastholder gode medarbejdere.

En investering der giver mening.

Et arbejdsplads der investerer i sine medarbejderes tryghed og trivsel, bliver også en af fremtidens eftertragtede arbejdspladser. Og heldigvis møder vi mange, som har set hvad den rigtige investering kan gøre. Vi rådgiver og vejleder gerne for at finde den bedste løsning for jer.

Positiv borgerkontakt

I IFKH - Institut for Konflikthåndtering udvikler vi hele tiden vores koncept så vi følger med tiden, og så vi favner de temaer der på vores kurser kan medvirke til at skabe de største positive forandringer til glæde for alle. Vi har altid mennesket i centrum, og vi ved at trygge medarbejdere har de bedste forudsætninger for positiv borgerkontakt og at kunne tilbyde den nødvendige personcentrerede omsorg.

Vores koncept.

Vi har i vores koncept / metode #trygpåjob udviklet et helt særligt indhold, der på forskellig vis kan støtte både medarbejderne og patienten / beboeren / eleven og borgeren, i at sikre det gode liv.


Vi tilbyder bla.:

  • Tryghedsprofil - udarbejdelse af vores APG - Arousal Profile & Guideline

  • Tryghedsoverblik - et skema (A4) som på kort tid kan udfyldes af medarbejdere og borgerne

  • Tryghedsplaner - planer der laves med fokus på særligt udfordrende temaer / mål

  • Tryghedsanalyse - et simpelt skema til brug for indsamling og analysering af data.

  • Tryghedstræning - Psyko-Fysisk træning med fokus på bevægelse, deeskalering, guidning og skånsomme nødværgeteknikker.

Kontakt os.

Vi du høre mere så kontakt os uforpligtende og læs gerne mere på vores hjemmeside

Comments


bottom of page