top of page

VORES UNDERVISERE

Et unikt og stærkt team

Alle vores undervisere, konsulenter og rådgivere er nøje udvalgt. Vi vægter faglighed, kompetencer og samarbejde højt, og derfor kan vi tilbyde et af Danmarks mest erfarne konsulentteams. Derudover har vi flere professionelle og kompetente samarbejdspartnere, som er tilknyttet for at vi i samarbejde med jer, kan løfte opgaverne og give jer det bedste der findes. I praksis betyder det, at vi kan hjælpe alle i organisationen med alt der vedrører forebyggelse, håndtering, sikkerhed, trivsel, arbejdsglæde, supervision, efterværn, opsamling og læring.

TrustE -2_edited_edited.jpg

Henrik Møller

Stifter & Partner

IFKH Low Arousal_edited.jpg

Diana Kjær

Instruktør & træner

3404AC05-1EDE-4B1F-BBE0-E24C97486A64_edi

Anne Jensen

Psykolog

TrustE -3_edited.jpg

Karsten Koch

Partner & Direktør

IFKH - Konsulent Dennis Vestergaard_edit

Dennis Vestergaard

Psyko-Fysisk konsulent

ll.jpg

Mette Manrath

Psykolog

DSC05934-Enhanced-NR-2_edited.jpg

Troels Ramløv Nielsen

Seniorrådgiver

IFKH - Molise Petersen_edited.jpg

Molise Petersen

Coach / superviser og APG - Specialist

IFKHBJOERN1JPG_edited.jpg

Bjørn Lindhard Pedersen

Konsulent

En unik samarbejdspartner og sammen tilbyder vi forumteater med professionelle skuespillere og facilitatorer, der har stor erfaring med forumteater.

Vi skræddersyer jeres situationer på arbejdspladsen til 1-4 scener, der spilles for et publikum efter jeres valg.

Vores forumteater kan skræddersyes så det passer ind i jeres dag. Vi kan komme samlet i to timer og lave forumteatret, men vi kan også dele det op over en hel dag, hvis I ønsker at det kan indgå med andre oplæg med mere.

Forumteater kan spilles for 5 eller 500 publikummer. Det er op til jer, hvad I gerne vil have ud af dagen med forumteater. Er det et sjovt indslag i en skræddersyet kursusdag for alle i organisationen, eller er det et dybere emne, der kræver intimitet og nærvær.

Vi lover, at uanset hvilket I vælger, vil vi gøre alt for at give en god og lærerig dag med jeres hverdag iscenesat på de skrå brædder.

Den psyko fysiske metode logo

DE PSYKO-FYSISKE KONSULENTER
V/BJARNE VEJGAARD

Henrik har siden 2005 været en del af De Psyko-Fysiske Konsulenter - Privat konsulentvirksomhed, som har udbudt kurser i konflikthåndtering og voldsforebyggelse i Danmark inden for den offentlige og private sektor. Har eksisteret siden 1988, og vi har undervist i hele Danmark, Færøerne og i Grønland.

Vi har i samarbejde udviklet den Psyko-Fysiske Metode, der er et helhedsorienteret koncept med fokus etik, omsorg og sikkerhed. Den fysiske tilgang har fokus på deeskalering, forebyggelse, men også skånsomme nødværge teknikker og skånsom magtanvendelse.

g4s logo

Verdens største sikkerhedsvirksomhed. I dk leverer de bl.a. specialuddannet sikkerhedshedspersonale og tryghedsmedarbejdere til psykiatrien og socialpsykiatrien. Alle deres specialuddannede sikkerheds- og tryghedsmedarbejdere har deltaget på vores kurser med  særligt fokus på etik, omsorg, rollen og samarbejde.

 

Vi har samarbejdet siden 2008 og gennem G4S Care tilbyder vi en bred vifte af kurser og kompetenceudviklingsforløb. Vi tilbyder bla. en akutpakke til botilbud og institutioner der har akut behov for både tryghedsskabende foranstaltninger ved fysisk tilstedværelse, og kompetenceudvikling af faste medarbejdere.

Learnlet logo

Lærings- og vidensplatform designet af lærere.

I 2015 startede de med finde, interviewe og optage passionerede lærere. De omsatte disse oplæg til indhold og lancerede dem som online kurser. De vidste, at vi var i gang med noget stort og i dag har Schultz mere end 6000 brugere. 

Institut for Konflikthåndtering har indgået en samarbejdsaftale med Schultz, så vi sammen kan komme endnu længere ud til arbejdspladser i ind- og udlandet med vores online træning og undervisning.

logo

Cardiocare Scandinavia Aps er førende indenfor online førstehjælpskurser, hjertestartere og førstehjælpsdukker siden 2009 til flere end 3.000 danske virksomheder og offentlige institutioner.

Caricare udbyder bla. vores kurser i konflikthåndtering til deres kunder og samarbejdspartnere.

logo

ShowMyDay hjælper børn, unge og voksne med autisme, ADHD og andre kognitive vanskeligheder til større selvstændighed, trivsel og overskud.

ShowMyDay er en APP med visuel kalender, der skaber struktur, mindsker angst og styrker brugerens evner til at klare opgaver og gøremål på egen hånd.

logo

Et dedikeret konsulenthus med rådgivere inden for ledelse og arbejdsmiljø.

Human House består af to kompetencecentre med konsulenter, der hver især er eksperter inden for henholdsvis ledelse og arbejdsmiljø.

 

Det betyder, at du som kunde i Human House både kan få dyb ekspertviden og samtidigt få en samlet forretningssparring, der gør en reel forskel for både ledere og medarbejdere i din virksomhed eller organisation.

Sammen tilbyder vi kurser målrettet ledere og medarbejdere. 

bottom of page