top of page

Webinarer

Et webinar er et kursus hvor du følger undervisningen online, og er godt alternativ til at mødes fysisk. Vi tilbyder tilpassede  oplæg, workshops og undervisning ud fra jeres ønsker, og den platform I ønsker der skal anvendes. F.eks Skype, Zoom, Teams. I mødes "live" med vores underviser der faciliterer undervisningen. 

 

Løsningen er perfekt til f.eks større organisationer eller foreninger med landsdækkende aktiviteter, hvor man har svært ved at samlet fysisk.

Online møde

Det praktiske

Når undervisningen og indholdet er aftalt, kan I tilgå undervisningen alene, i kan mødes 2-2, i mindre eller større grupper. Kravet er, at i har adgang til en skærm og lyd.

 

Deltager medarbejderne hjemme fra egen pc, er det vigtigt at I tjekker om udstyret virker. Der kan stilles spørgsmål undervejs direkte eller i chatten.

 

Vi anbefaler oplæg af max 2 timers varighed.

Jeres udbytte af vores webinarer

Mange virksomheder har fundet ud af fordelene ved at benytte webinarer. Særligt i kombination med fysisk træning og fysiske oplæg.

Webinarer og online undervisning er kommet for at blive. Jeres udbytte ved at benytte en webinarløsning kan bl.a. være:

 

✔︎ Undervisning når det passer jeres medarbejdere

✔︎ Udvælge særlige temaer og fokusområder

✔︎ Spare tid og ressourcer

✔︎ Vi sender materialet til jer

✔︎ I kan selv arbejde videre med forankring og læring 

Læringsstile- opbygning & effekt

Mennesker lærer forskelligt, men der er selvfølgelig flere ting der har indflydelse på udbyttet og læringseffekten. De seks vigtigste er:

  • Det visuelle: At bruge øjnene

  • Det auditive: At bruge ørerne

  • Det taktile: At bruge hænderne

  • Det kinæstetiske: At bruge kroppen

 

Og så er der to markante forskellige tilgange: den holistiske og den analytiske.

  • Den holistiske elev har brug for humor og for at kende helheden for at blive motiveret

  • Den analytiske elev har brug for stringens og saglighed

 

De fleste lærer bedst noget om emner, der interesserer dem, og som bliver formidlet på en spændende måde. Hvad det er for den enkelte, er naturligvis meget individuelt.

Opbygning

Digitale moduler kan gøre forløbene mere individuelle og skræddersyede til netop jeres arbejdsplads. Om vi mødes virtuelt eller fysisk, så er det vigtigt at vi møder den enkelte deltagers behov og videnniveau. Selvom deltagerne måske skal igennem den samme læring, så har vi ikke nødvendigvis behov for at kunne tilgå den samme viden på samme tidspunkt. Vi differentierer og tilpasser vores undervisning og den viden som vi ønsker at formidle. Vi tilbyder moduler som er skræddersyet til jer.

Effekt

Effekten er selvfølgelig afhængig af indholdet, erfaring, tildligere kurser mm. Online & virtuel træning og læringsforløb har en fleksibel form, hvor deltagerne kan tilgå et digitalt læringsrum i deres eget tempo. Indholdet tilgængelig, når de har brug for det. Der er også mulighed for at deltagerne også få sparring inden for kortere intervaller end ved et fysisk forløb, hvilket medvirker til, at vi kan hjælpe jer godt på vej.

Billede af Bench Accounting

ONLINE KURSUSFORLØB

Undervisning når det passer jer.

Med et online kursusforløb  er det lettere for dig og dine kolleger at deltage på kurser på det tidspunkt som passer jer bedst. I får adgang til kurserne 24 timer i døgnet og i en aftalt periode.

 

Vi tilpasser indholdet og udvikler gerne oplæg efter jeres ønsker. Alle kurserne er som udgangspunkt på dansk, men med mulighed for oversættelse til andre sprog, undertekstning mm. 

bottom of page