top of page

FAGOMRÅDER | FIND DIT KURSUS HER

OM INSTITUTTET

Hvem er IFKH?

Institut for Konflikthåndtering er stiftet af Henrik Møller. Med mange års erfaring fra Dansk Politi, 3 års erfaring fra sikkerhedsbranchen, mere end 30 års undervisnings-erfaring, afholdelse af mere end 2500 kursusdage, arbejdet som vikar inden for specialområdet, giver det grundlaget for at etablere 'værtens' bedste team.

I januar 2024 er der etableret et nyt partnerskab med Karsten Koch og vi er nu blevet en del af TrustNcare. Vi glæder os til sammen, at udvikle og fremtidssikre vores koncept og der er en masse nye spændende tiltag på vej.

TrustE -6.jpg

Vi tilbyder vores kunder et professionelt og nærværende koncept, som kan tilpasses de ønsker og behov, der måtte være.

Målet med Institut for konflikthåndtering og TrustNcare er at samle de dygtigste fagspecialister, og at blive den største udbyder i Danmark inden for vores specialområde. Vi kan tilbyde gamle og nye kunder, et helt særligt koncept, med fokus på praksisnær kompetenceudvikling og læring for alle i organisationen.

 

Hos os køber man ikke kun et kursus, her får vores kunder også en kompetent sparringspartner, der altid kan kontaktes, hvis der skulle være brug for hjælp og vejledning.

Vores samarbejdspartnere

Cardio Care
Billede_edited.png
Skærmbillede 2024-02-29 kl. 21.12_edited
IFKH - G4S.jpg
65547fc90410d26a706f1a7f.webp
Skærmbillede 2023-10-03 kl. 22.06.14.png
top_left_Schultz_Campus_horisontal.png
bottom of page