top of page

Hvem er IFKH - Institut for konflikthåndtering?

Institut for Konflikthåndtering er stiftet af Henrik Møller.

IFKH_edited.jpg

Vores historie

Institut for Konflikthåndtering er stiftet af Henrik Møller. Med mange års erfaring fra Dansk Politi, 3 års erfaring fra sikkerhedsbranchen, mere end 30 års undervisningserfaring, heraf 18 år som underviser i konflikthåndtering og voldsforebyggelse, afholdelse af mere end 2000 kursusdage, arbejdet som vikar inden for specialområdet, giver det mig grundlaget for at tilbyde mine kunder et professionelt og nærværende koncept, som kan tilpasses de ønsker og behov, der måtte være.

Sammenholdt med min erfaring og viden fra egen uddannelse og undervisning, har jeg derfor de bedste forudsætninger for at give jer et praksisnært kursusforløb med højt fagligt indhold og et stort udbytte.

Vores vision

Målet med Institut for konflikthåndtering er at samle de dygtigste fagspecialister, og at blive den største udbyder i Danmark inden for vores specialområde. Vi kan tilbyde gamle og nye kunder, et helt særligt koncept, med fokus på praksisnær kompetenceudvikling og læring. Hos os køber man ikke kun et kursus, her får vores kunder også en kompetent sparringspartner, der altid kan kontaktes, hvis der skulle være brug for hjælp og vejledning.

 

Vi er altid opsøgende over for udvikling, metoder, forskning og evidens fra ind- og udland for at give vores kunder det bedste kursusindhold og den bedste service.

Vi gør det med hjerte og hjerne.

IFKH personale.png
bottom of page