top of page
  • Forfatters billedeHenrik Møller

SIKON autisme konference 2023

I år har vi været på SIKON - Landsforeningen Autismes kurser og konferencer konferencen 2023.SIKON 2023 er Landsforening Autismes årlige 2-dags konference, som foregik mandag den 24. April og tirsdag den 25. April i konference og kulturhus Odeon i Odense.

 

Det er første gang IFKH - Institut for Konflikthåndtering deltog på konferencen som udstiller. Vi har i mange år undervist personale ansat inden for specialområderne herunder botilbud, aflastning/dagtilbud, specialskoler og regionale tilbud som fx. Autismecenter Syddanmark.


Vi havde glædet os meget til at snakke med mange af de ca 750 deltagere, og selvfølgelig også høre nogle spændende oplæg.


Besøgende havde mulighed for at vinde en kurv (den vandt Elenah), få en snak om det vi kan tilbyde, og få nogle foldere med information til hvordan I som organisation kan styrke medarbejdernes kompetencer, herunder bla. med fokus på indholdet af vores Tryghedskoncept.Vi delte delte vi også ud af vores nyeste folder med information om 1 dags supplerende arbejdsmiljøuddannelse. Kurset afholdes i samarbejde med Human House.


Vi delte selvfølgelig også ud af vores nye "omsorgsfoldere", som har fået en fantastisk modtagelse. De omhandler #Efterværn (reaktioner, opfølgning, støtte). Vi har en til den ramte, en til kollegaen og en der kan tages med hjem til de pårørende. Folderne kan i øvrigt bestilles ved at kontakte os.En stor tak til teamet bag og de mange der besøgte vores stand. Vi ses.


Comentarios


bottom of page