top of page
  • Forfatters billedeHenrik Møller

Kompetenceudvikling for medarbejdere tilknyttet HR teamet i Haderslev kommune


Hvis du er leder, arbejder med HR, har en støttefunktion eller på anden vis har brug for inspiration og nogle praktiske redskaber, så kunne det være at I skulle have besøg af Mette!


I oktober var psykolog Mette Hanrath fra Institut for Konflikthåndtering en tur i Haderslev. Vi havde fået en henvendelse fra HR teamet, Haderslev Kommune, om vi kunne tilbyde et fagligt konkret indhold på afdelingens temadag, hvor de ønskede at få styrket deres faglige kompetencer.


Overskriften var “Processer og strategier i samspillet med og mellem mennesker”.

Afdelingsleder Christel Bundgaard er efterfølgende kommet med følgende udtalelse :

“Mette har holdt et oplæg for os – et skarpt HR-team med stor bredde i opgaveporteføljen og med fagligt stærke medarbejdere. Oplægget handlede om konflikthåndtering, og skulle inspirere til hvordan vi kan arbejde med konflikthåndtering – både hvis der skulle opstå konflikter i teamet men i endnu højere grad i vores understøttelse af organisationen. Det er et stort emne, som hurtigt kan blive til varm luft, men Mette formåede at gøre det konkret, nærværende og inspirerende. Hun trak på egne erfaringer og delte ud af både viden og værktøjer samtidig med at hun sporede sig ind på netop vores behov og søgte dialogen. Jeg kan varmt anbefale Mette som oplægsholder. Kontakten til Mette blev formidlet via Henrik, og det skete på en nem og fleksibel måde, med stort fokus på vores behov. Alt i alt en rigtig god oplevelse 😊”


En tilbagemelding som selvfølgelig glæder os meget. At vi som team kan byde ind med oplæg som gør en forskel. Tusind tak til Christel og hendes fantastiske HR team. Vi håber vi kan hjælpe jer en anden gang.


Vi er mere end 10 kompetente undervisere, og du er selvfølgelig meget velkommen til at kontakte os hvis du er nysgerrig på hvad vi kan tilbyde. Kontakt på tlf 28566430 eller mail kontakt@ifkh.dk

Comments


bottom of page