top of page
GRØNLAND
Et af de smukkeste steder i verden.

Vi har undervist i konflikthåndtering på arbejdspladser i Grønland siden 2008.

Grønland

I Grønland tilbyder vi

Vores særligt udviklede tryghedskoncept er målrettet alle fagområder hvor mennesker arbejder med mennesker. Både den offentlige og private sektor. Vi arbejder både med de interne konflikter, trivsel & arbejdsmiljø, og de konflikter der opstår i mødet med borgeren, patienter, elever, beboere og pårørende. Det skal være trygt & sikkert at gå på arbejde.

Kurser, oplæg, workshops & foredrag

Kombination af teori og praktiske øvelser. Herunder lovgivning, skånsom nødværge og magtanvendelser ved behov.

Online & webinar

Vi tilbyder også afholdelse af online  webinarer. Vi har også en særligt udviklet online- trænings- og læringsplatform, som kan tilpasses særlige ønsker.

Specialer

Vi tilbyder også undervisning i inden for specialer. Vi tilbyder APG- Arousal Profile & guideline, Forebyggelse og håndtering af stress, Basal Sexologi. Vi tilbyder også online supervision og coaching.

Nuuk Grønland

15 års undervisningserfaring

Selvom Grønland og Danmark har mange ting til fælles, så er det noget helt særligt at undervise i Grønland. Vi har undervist i Grønland siden 2008. I starten, som en del af De Psyko-Fysiske konsulenter, og nu siden 2021 i IFKH - Institut for Konflikthåndtering. Den psyko-Fysike Metode er den samme, men vi har udviklet vores tryghedskoncept, også så det er tilpasset til Grønlandske forhold. Vi underviser på dansk, evt. ved brug af Tolk. Og så kan vi tilbyde vores undervisningsmateriale både på Grønlandsk og Dansk. Det er vigtigt at vores kursister selv kan medvirke til at sikre at læring forankres i hverdagen.

Vi har igennem årene undervist i mange forskellige brancher, bla. fordi vores netværk har udvidet sig igennem årene. På mange områder er Grønland et lille land, hvor mange kender hinanden. Det betyder også at de mange kursister vi har mødt, er gået videre med de positive oplevelser og anbefalinger, hvilket  løbende har givet os flere og flere opgaver. Vi har fx undervist på psykiatrisk afdeling A1 i Nuuk 2 gange om året siden 2010. Når vi underviser på A1igen i oktober 23 er det 25. gang vi underviser personalet. Alle er med, både afdelingens faste personale, vikarer, portører, ambulatoriegangen og distriktspsykiatrien. Indholdet er efter ønske mest praktisk orienteret, men med fokus på forebyggelse og deeskalering. En fantastisk oplevelse at kunne følge med og opleve resultatet af den vedholdende træning og undervisning. Bla. har A1 oplevet øget trivsel, færre arbejdsskader, nedbragt tvang, og styrket fælleskabet og samarbejdet. 

 

Vi er i Grønland 5-6 x om året, og vi har samlet et stærkt team med indgående kendskab til den Grønlandske kultur, sproget, lovgivning og hele det sociale område. Så kontakt os gerne hvis du ønsker at vide mere om indhold, muligheder og priser.

Opgaver i Grønland

A1- Psykiatrisk afdeling - Nuuk
DIH - Dronning Ingrids Hospital - Nuuk

DIS - skadestue/konsultation/hjemmepleje - Nuuk

Handicap & Socialpsykiatri - Kommuneqarfik Sermersooq - Nuuk / Tasiilaq / Paamiut

Regionshospitalet Aasiaat

Regionshospitalet Sisimiut

Regionshospitalet Maniitsoq

Regionshospitalet Ilulissat

Regionshospitalet Qaqortoq

Nanortalik sundhedscenter

Narsaq sundhedscenter

Kangaatsiaq sundhedscenter

Qasigiannguit sundhedscenter

Qeqertarsuaq sundhedscenter

Paamiut Sundhedscenter 

Tasiilaq Sundhedscenter

Handicap & Socialpsykiatri - Kommuneqarfik Sermersooq

Grønlandsbanken

Madu - Nuuk

Aja - Nuuk

Mælkebøttecenteret - Nuuk

Pigeprojektet - Nuuk

Folkeskole - Skole 2 - Nuuk

Sisimiut Kommune

Klinik Tusaannga - Nuuk

Socialstyrelsen 

Klinik Killiliisa - Nuuk

Arctic Security - Nuuk

Matu Security - Nuuk

Hotel Hans Egede - Nuuk

Godthåb Bryghus - Nuuk

ASG - Akademikernes Sammenslutning i Grønland

Hotel Hans Egede - HHE logo
Mælkebøttecenteret Nuuk logo
Det Grønlandske Sundehedsvæsen logo
Grønlandsbanken logo
Socialstyrelsen i Grønland
bottom of page